Fair

Genieten van inspirerende optredens, spectaculaire modeshows, luxe producten en netwerken. Tijden de exclusieve Top van Twente Lifestyle Fair nemen we u mee in de wereld van Lifestyle en Luxury. Top van Twente biedt u alle mogelijkheden om uw producten of diensten aan een groot publiek te presenteren. Dit is een informeel evenement voor zowel mannen als vrouwen en uw kinderen.
Lifestyle, entertainment voor kinderen, fashion en gadgets staan centraal. De dag staat volledig in het teken van elkaar ontmoeten. Er is een talkshow, waarbij een host verschillende inspirerende ondernemers uit Twente interviewt. Ook is er een modeshow, waarin de collectie van lokale fashionondernemers en ontwerpers getoond wordt.


Bezoekers

Wilt u bij de Top van Twente Fair aanwezig zijn als bezoeker? Er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. De kosten voor deze tickets zijn 50 euro per persoon, hierbij zijn hapjes en drankjes op deze dag inbegrepen. U kunt uw tickets reserveren door een e-mail te sturen naar tickets@topvantwente.nl. Houd de website in de gaten voor het volledige programma en toegangstijden.

 

Ondernemers

Als ondernemer kunt u tijdens de Top van Twente Lifestyle Fair uw producten aan de bezoekers laten zien. Er zijn verschillende mogelijkheden voor standruimte beschikbaar en ook zijn er diverse andere sponsormogelijkheden. Al deze mogelijkheden kunt u bekijken in de informatiefolder. De prijzen zijn op te vragen door een e-mail te sturen naar info@topvantwente.nl of via het contactformulier. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie of vragen.

 

PROGRAMMA FAIR- nog niet online

Omstreeks juli verschijnt hier het programma voor de Top van Twente Lifestyle Fair.